Marouane Chamakh

Marouane Chamakh
Marouane Chamakh

maandag 28 november 2011

Arsenal heeft nieuwe mutsen

Marouane showt z'n nieuwe muts

Arsenal traint voor morgenavond 

carling cup tegen Man C. (Nasri)





Foto's van eerdere training
Arsenal's Robin Van Persie and Thomes Vermaelen jog during a team training session, at the club's training facility London Colney, near St. Albans, Hertfordshire, on November 22, 2011. Arsenal are due to play Borussia Dortmund in a UEFA Champions League group F football match on November 23.
Wie is toch dat blondje in het midden?

woensdag 23 november 2011

Arsenal - Dortmund - Chamakh start op de bank

Vandaag ontvangt Arsenal Dortmund voor een Champions Leaque wedstrijd. Arsenal trainde dinsdag, zie hieronder de foto's. Arsenal start zonder Chamakh maar met Van Persie en Arteta in de basis (opstelling)





Altijd fijn om Marouane weer te zien
Mascot in Snow Bauble

vrijdag 18 november 2011

Marouane Chamakh vertelt zelf dat hij bij Arsenal blijft

Ondanks alle verhalen dat Marouane Arsenal rond 1 januari gaat verlaten, heeft Marouane zelf laten weten dat hij het liefst bij Arsenal blijft. Hij weet en snapt dat Robin nu de voorkeur heeft en hij vindt dat Arsene Wenger gelijk heeft met zijn huidige opstelling en tactiek. Zie ook deze link Chamakh blijft bij Arsenal voor een interview op de officiële website van Arsenal.

Inmiddels traint Marouane met Henry ;-)

dinsdag 15 november 2011

De redenen waarom Chamakh Arsenal niet verlaat.

De gossipkranten van Engeland (bijvoorbeeld de Daily News) weten het zeker: Wenger heeft Chamakh in de uitverkoop gegooid. Hij mag weg en er zijn zelfs clubs als Sevilla die al 8 miljoen zouden bieden voor de spits.

Wat al die kranten vergeten is dat Wenger Chamakh niet kan laten gaan. Robin van Persie is nu in bloedvorm  maar wat als hij volgende week een enkelblessure krijgt. Dan kan Marouane weer op komen draven. Onlangs heeft Wenger nog laten weten dat hij Chamakh niet laat gaan en net als van de zomer blijken ook nu alle mogelijke transfers uit de lucht gegrepen of Marouane wil gewoon zelf niet. Zijn zaakwaarnemer had al eerder aangegeven dat Marouane het prima naar zijn zin heeft bij Arsenal en hij is natuurlijk niet de enige die op de bank zit. Niet iedereen kan elke wedstrijd spelen.
Hij is nu geblesseerd, in januari is hij een maandje afwezig om mee te doen aan de African Cup maar daarna is Marouane gewoon weer terug op het honk.


Out of favour: Arsenal are ready to listen to offers for Marouane Chamakh

vrijdag 11 november 2011

Marouane traint weer


Marouane en Jack zijn blijkbaar samen weer aan het trainen. 
Goed om te zien dat de knie van Marouane aan het herstellen is en hij weer kan fietsen