Marouane Chamakh

Marouane Chamakh
Marouane Chamakh

woensdag 28 december 2011

Chamakh gewond tijdens Arsenal-Wolves

De laatste vijf minuten mocht hij nog mee doen en kopte tegelijk met Robin van Persie tegen elkaars hoofd. Van Persie ging even onderuit, Maroaune liep al snel rond en snapte er niet veel van toen hij naar de kant werd gehaald. Hij wilde niet behandeld worden en weer verder spelen; Arsenal stond nog steeds niet op voorsprong. Maar het bloed bleef stromen en hij kreeg uiteindelijk door dat hij beter even gehecht kon worden. Met een grote witte doek op zijn achterhoofd heeft hij de laatste 8 minuten uitgespeeld.



Hier is de hoofdwond goed te zien alleen heeft Marouane er helemaal geen last van
en snapt niet waarom hij naar de kant moet


maandag 26 december 2011

Marouane Chamakh denkt na over toekomst

Marouane Chamakh maakte na een succesvolle periode bij Girondins Bordeaux vorig jaar transfervrij de overstap naar Arsenal. Zijn start in Engeland beloofde veel goeds, maar inmiddels zit de Marokkaan voornamelijk op de bank in Londen. Hij beraad zich momenteel over zijn sportieve toekomst.

De afgelopen weken werden verschillende clubs in verband gebracht met Chamakh. De aanvaller wil, niet verrassend, weliswaar meer aan spelen toekomen, maar verwacht niet dat hij Arsenal in de komende maand gaat verlaten. "Ik heb het idee dat ik het seizoen afmaak bij Arsenal", laat de kopsterke spits weten.

"Maar in mei of juni kan het anders zijn. Ik kan niet eeuwen in deze situatie blijven. Ik ben 27 en wil spelen. In het voorjaar zal ik een beslissing maken over mijn toekomst", aldus Chamakh, die overigens te kennen geeft dat alleen Bordeaux kans maakt op zijn handtekening indien hij terugkeert naar Frankrijk.
Source

Zie ook hier Marouane als kerstman: filmpje

dinsdag 13 december 2011

Interview Marouane

Voor al die mensen die Frans verstaan: een interview met Marouane.
Als iemand de vertaling heeft, graag!

Interview Marouane Chamakh