Marouane Chamakh

Marouane Chamakh
Marouane Chamakh

woensdag 25 mei 2011

4 juni Marokko-Algerije en Marouane niet naar Lazio

Marouane Chamakh is vandaag naar Marokko afgereisd om zich te melden voor het trainingskamp ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Algerije op 4 juni a.s.
Marouane is gemotiveerd en wil graag de wedstrijd voor Marokko winnen.  Volgens www.Atlas-lions.nl hebben Gerets en Wenger elkaar gesproken en heeft Wenger Gerets geadviseerd om Marouane in de basis top te stellen in de wedstrijd tegen Algerije. Volgens Wenger is Chamakh de ideale spits voor de Marokkaanse nationale ploeg.

Marouane heeft overigens zelf laten weten dat hij zeker niet naar Marseille zal gaan. Als hij ooit gaat kiezen voor een Franse ploeg dan is het alleen voor zijn oude ploeg Girondins Bordeaux. Hij is niet van plan om volgend seizoen Arsenal te verlaten. Chamakh wil zich bewijzen bij Arsenal.

Marouane: ''Een overgang naar Lazio Roma zal ook niet gebeuren. Ten eerste kan Lazio Roma mijn salaris niet betalen (Chamakh verdient bij Arsenal op jaarbasis 3.4 miljoen euro, terwijl Lazio Roma maar 2 miljoen euro per jaar salaris kan betalen voor Chamakh) en ze kunnen ook niet mijn transfersom betalen. (Lazio Roma wil 9 miljoen euro betalen, terwijl Arsenal 17 miljoen euro vraagt voor Chamakh).
Marouane, spits van het Marokkaanse elftal en spits van Arsenal in het komende seizoen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten