Marouane Chamakh

zondag 30 januari 2011

Arsenal - Huddersfield 2-1

Opnieuw heeft Wenger een gevaarlijk spelletje gespeeld om tegen Huddersfield voor de FA cup een volledig omgegooid team in te zetten. Voorin speelde Chamakh, met daarachter Nasri. De wederom ongelofelijk slecht spelende Bendtner kreeg de bal uiteindelijk voor en door een eigen doelpunt van Huddersfield werd het 1-0.
Samir Nasri moest met een hamstringblessure voor de rust het veld af en Squillaci kreeg rood. In de rust  moest vervolgens Marouane in de kleedkamers achterblijven om plaats te maken voor Alex Song. Dat dit geen juiste keuze was bleek wel want het werd, geheel verdiend, 1-1.
Pas na het inbrengen van Cesc Fabregas kreeg Arsenal in de 86e minuut een penalty die Cesc erin schoot.
Vandaag was ook Almunia weer eens te bewonderen nadat hij maanden lang niet inzetbaar was door verschillende blessures.

Arsenal is een ronde verder in de FA cup, op 19 februari is de volgende wedstrijd tegen Leyton Orient.